Feest voor vrienden en buren van Ketnet Musical-ster Rune

© EDB
Redactie KW

Tijdens de uitzending van Ketnet Musical van donderdag 16 november werd bekendgemaakt wie in de cast van de Ketnet Musical Team U.P. zit. De 15-jarige Heulenaar Rune Wittouck is één van de gelukkigen. En dat werd gisterenavond goed gevierd.

De voorbije twee weken waren op Ketnet de selectierondes voor de Ketnet Musical te zien. Er werd gestart met zo’n 1.400 kandidaten, om uitendelijk te komen tot een cast van 24 jongeren. Eén van de kandidaten die geselecteerd werd voor de cast is Rune Wittouck (15) uit Heule. Tijdens de uitzending van donderdag 16 november kwamen de kijkers te weten welke jongens en mesiejes uit de overgebleven zestig nu geselecteerd werden voor de cast.

De ouders van Rune Wittouck hadden de kinderen uit de buurt uitgenodigd om allemaal samen naar die uitzending te kijken. De euforie was natuurlijk groot toen ook Rune naar voor geroepen werd als één van de acteurs. Ook Runes broer Balder (6) die tot gisteren niet wist dat Rune geselecteerd was, was in de wolken! Volgende week krijgen we meer te zien over de rollen die de castleden zullen krijgen.

(EDB – foto GF)