Oostkamps festival ParkPop succesvol gestart

Redactie KW

Het gratis festival ParkPop, dat voor de 17de keer plaatsvindt in het Beukenpark naast de bibliotheek, is zaterdag succesvol begonnen.

Mooi weer, goede muziek en veel volk. Zaterdag werd er met de tributeband rond Pearl Jam (by Once) gestart, gevolgd door Led Zeppelin by Hats Off to Led Zeppelin. Het stevigere werk, maar voor de mensen die het een beetje te hard vinden, zijn er gratis oordopjes ter beschikking. Verder volgden nog: The Kids om 18.45 uur, Fleddy Melculy om 20.25 uur, System of a Down (by Back to the System) om 21.55 uur en de ambiancegroep Bizkit Park om 23.40 uur.

Gezien de massale belangstelling is het zeker op zondag mogelijk dat de ingang tijdelijk zal afgesloten worden als het terrein volzet is. Het drukste moment wordt verwacht tussen 16 en 18.30 uur op zondag. Indien de ingang wordt afgesloten, zal dit gemeld worden op Facebook en op de website www.parkpop-oostkamp.be.

Het programma op zondag ziet er als volgt uit: Boembox voor de kinderen om 14 uur; Lady Gaga (By The Fame Monster) om 15.30 uur, Gers Pardoel om 17.15 uur, Radio Guga om 19 uur, Les Truttes om 21 uur en Discobar Galaxie om 22.45 uur. (PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier