Jaar voor sloop krijgt Grand Bazaar in Roeselare nog nieuwe uitbater

Gilles De Decker zal Grand Bazaar nieuw leven inblazen. © (Foto SB)
Redactie KW

Met Gilles De Decker krijgt de Grand Bazaar toch nog een nieuwe uitbater. Opmerkelijk, want volgend jaar gaat het gebouw aan de achterkant van het Zuidpand tegen de vlakte.

Projectontwikkelaar Skyline Europe plant er immers een groot nieuwbouwproject. Komende vrijdag om 22 uur opent de Grand Bazaar in de Verwerijstraat opnieuw de deuren. Het komende jaar zullen feestvierders er nog terecht kunnen voor een stevig feestje. De Grand Bazaar was de voorbije jaren een gekend begrip in het Roeselaarse uitgaansleven. Michiel Joye en Tine Dewandel startten er met een club, die ze later ombouwden tot een restaurant.

Hannes Cappelle nam in 2015 over en maakte er opnieuw een club van. De voorbije maanden was de Grand Bazaar echter nog maar sporadisch open. Daar wil nieuwe uitbater Gilles De Decker (23) nu verandering in brengen. “Ik vond het spijtig dat de zaak niet vaak meer open was en wil er dan ook het komende jaar nieuw leven inblazen. Wanneer de Grand Bazaar een succes wordt, kan ik misschien op dat succes verder bouwen op een andere locatie”, legt Gilles uit waarom hij in dit avontuur stapt. De club zal open zijn op vrijdag en zaterdag vanaf 22 uur. Gilles De Decker overweegt om ook soms op donderdag open te doen.

(BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier