Roeselare zet de klanten een weekend lang in de bloemetjes

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Dit jaar geen Dag van de Klant in Roeselare, maar wel een Weekend van de Klant. Twee dagen lang staan de klanten centraal. Er is heel wat animatie voorzien én er is opnieuw de verkiezing van de tofste #VANRSL.

Dit jaar niet langer de Dag van de Klant maar één weekend. “Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober geven we er in Roeselare opnieuw een lap op. De winkels zijn het hele weekend open. Je kan voordelig parkeren. Er is straat- en kinderanimatie”, vertelt coördinator Bart Verstraete.

“Bekende Vlamingen helpen je mee kiezen in de winkels. En net zoals vorig jaar kan je proeven aan de lekkerste toog van Roeselare. Kenny Belaey van het Red Bull Team toont er zijn fietskunsten. En zondag komen acteurs van FC De Kampioenen langs.”

Dat weekend wordt ook de videoclip #VANRSL voorgesteld aan het grote publiek.

Daarnaast is er voor het tweede jaar op rij ook de verkiezing ‘de tofste #VANRSL’, waarbij ze op zoek gaan naar het tofste winkel- of horecagezicht. Daarbij zijn er vijf kandidaten: Brian Vanlerberghe (Bellis), Celine Verbrugghe (Kiekeboe), Valentijn Vanhoegaerden (Lab9), Tine Martin (Mania-K) en Gilles Sierens (Gastro Henri).

Stemmen kan via www.detofste.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier