Bedenk een naam voor nieuw Brugs studentenhuis en win een etentje

© Foto WK
Redactie KW

In Brugge mogen de studenten zelf meedenken over een passende naam voor hun nieuwe ontmoetingsplaats.

Vorige maand zijn in Brugge de verbouwingswerken van start gegaan aan het voormalig politiecommissariaat in de Hauwerstraat. In het voorjaar van 2019 opent daar het nieuwe studentenhuis van Brugge Studentenstad de deuren, en dat wordt dé ontmoetingsplek bij uitstek voor de Brugse student.

De stad roept daarom aan de hand van een wedstrijd – STDNTNHS ZKT NM – zijn hulp in om een passende naam te zoeken. “De enige vereiste is dat die naam een zekere uitstraling heeft, en uiteraard moet ze wel bij een studentenhuis passen. Het kan eventueel ook een knipoog zijn naar het vroegere politiekantoor”, zegt schepen van Jeugd en Brugge Studentenstad Franky Demon (CD&V), die op een massale respons hoopt.

“Daarom koppelen we nog een leuk extraatje aan de wedstrijd. De winnaar wordt thuis of op kot verrast met een lekker etentje voor vier personen, de chef is niemand minder dan chocolatier Dominique Persoone.”

Alle Brugse studenten maar ook Brugse jongeren tot 25 jaar die elders studeren, kunnen aan de wedstrijd deelnemen. Inzendingen (maximum 1 per persoon) zijn tot en met vrijdag 30 maart welkom op bruggeleeft@bruggeplus.be.

(WK-foto WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier