Carine neemt na 20 jaar afscheid van oudercomité

Redactie KW

Carine Vanneste (49) nam na 20 jaar afscheid van het oudercomité van basisschool Sint-Theresia in Kortrijk. Ze werd door de kinderen en de school in de bloemetjes gezet.

De laatste zes jaar was ze voorzitter. Haar jongste zoon Cis (12) verlaat er op 29 juni het zesde leerjaar. Carine neemt dus afscheid van het oudercomité.

Carine is getrouwd met Pol Verougstraete en heeft vijf kinderen: Charlotte (25), Julie (23), Olivier (21), Fleur (19) en Cis (12). “Het zal vooral vreemd zijn op 1 september, want ik ging elke morgen en avond naar de school. Daar ving ik ook veel nieuwtjes en problemen op, die ik dan aan de leerkrachten of directie doorspeelde.”

Carine neemt na 20 jaar afscheid van oudercomité

Toen Carine stopte met werken om voor de kinderen te zorgen, stapte ze in het oudercomité. Zes jaar geleden werd ze samen met Liesbet Vandekerckhove en Lies Wemel het voorzitterstrio. Kahina Aksil zal het nu samen met Lies verder doen. Carine deed haar vrijwilligerswerk in het oudercomité altijd graag en heeft er vele vrienden aan overgehouden. “We konden ook veel verwezenlijken, zoals het financieren van digiborden, de aankoop van fietsjes voor de kleuters en het groen en de grafittimuur op de speelplaats.” (EDB-foto’s JVGK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier