Nieuw hotel opent deuren in Kuurne

De opening is voorzien op 20 november.
Redactie KW

Carotel mag naast zijn vestigingen in Antwerpen en Vlaams-Brabant aanstaande maandag met trots de opening aankondigen in West-Vlaanderen.

Het familiebedrijf dat al twee generaties lang actief is en de grondvesten in 1989 liet ontspruiten, is ondertussen uitgegroeid naar een meer dan gevestigde waarde in de sector. Dat het Carotel niet geassocieerd wenst te worden met een klassiek rendez-vousetablissement is duidelijk. Een omgebouwde villa met fluwelen gordijnen en knalrode banners past niet bij het ontwerp en de visie van het bedrijf.

Lokale producten en vakmannen

De zaakvoerder wilde samen met zijn team de lokale integriteit bewaren. Men werkte daarvoor vooral samen met regionale leveranciers en vakmannen. Een troef die men zeer belangrijk vindt. “Hoe beter onze integratie in Kuurne verloopt, des te plezanter het wordt om toekomstige samenwerkingen op te zetten”, aldus zaakvoerder Carotel.

Ons doelpubliek wil kwalitatief verblijven aan een schappelijke prijs zonder hiervoor in de kijker te moeten staan. Zij het voor een onverwachte overnachting na een familiefeest, een kort romantisch verblijf of een snelle douche en een herhaling van een te geven speech. In West-Vlaanderen misschien nog minder bekend maar in het Brusselse en Antwerpse veel voorkomend.”

Carotel opent aanstaande maandag zijn deuren in Kuurne. Meer info is te vinden via de website www.carotel.be. (TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier