Leden van Lakeside Paradise in Knokke-Heist gaan internationaal

België kon enkele mooie resultaten neerzetten op het EK. © ACR
Redactie KW

In Milaan vond het Europees kampioenschap wakeboarden kabel plaats. Louis Eggerickx zette het beste resultaat neer. Hij miste op een haar de halve finale.

Op het EK gaven enkele landgenoten, waarbij drie riders van Lakeside Paradise uit Knokke-Heist, bij de U15 het beste van zichzelf. Initieel was het nationale team in Milaan aanwezig om andere watersporters op internationaal vlak bezig te zien en om ervaring op te doen. Toch kon ons land, met het jongste team van alle deelnemers, enkele mooie resultaten neerzetten.

Louis Eggerickx (13) uit Knokke-Heist, lid van Lakeside, scoorde in de voorronde de tweede plaats. In de kwartfinale kwam hij echter net drie punten tekort, wat een miniem verschil is om naar de halve finale door te gaan.

De twee andere leden van Lakeside – Pauline Appelmans (14) uit Knokke-Heist en Casper Van Hemelryck-Bray (12) uit Brugge – wisten enkel te scoren in de voorrondes. Al bij al knappe prestaties, die uiteraard een positieve invloed zullen hebben op hun rankings.

(ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier