Cercle U19 wint White Star Cup in Oudenburg

De U19 van Cercle Brugge ontvangt de White Star Cup 2017 uit handen van WSO-bestuursleden Joris Depoorter, Marc Vandewiele en Jacques Lingier. © FRO
Redactie KW

De U19 van Cercle Brugge werd op de valreep bereid gevonden om deel te nemen aan de White Star Cup 2017 in Oudenburg en de tegenstanders zullen het geweten hebben.

Vrijdag wonnen de jonge Cercle-boys met 6-0 van WS Oudenburg, zodat ze op zondag de finale mochten spelen tegen de kersverse tweedeprovincialer FC Veldegem, dat in de halve finales VV Beernem versloeg met 2-0. Van een wedstrijd was er in die finale nauwelijks sprake want Cercle stond bij de rust al 5-0 voor. Na de rust liep de score nog op tot 12-0. Coach Jimmy De Wulf was bijzonder fier op de prestaties van zijn spelers, die bewezen hebben, dat ze gretig uitkijken naar het nieuwe seizoen.

Bij WS Oudenburg, VV Beernem en FC Veldegem werd toch even ‘groen’ gelachen. Gelukkig moet de voorbereiding nog echt uit de startblokken schieten. Komend weekend start de Beker van West-Vlaanderen.

(FRO – foto FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier