Brugge Stagiair Snuffel Hostel voert enquête over uitgaan in Brugge

Met maandelijks steeds meer activiteiten, zowel in het café als in de zaal, is Snuffel Hostel (Ezelstraat 42) zich steeds nadrukkelijker onder de professionele culturele spelers aan het nestelen. Vooral dan die spelers die op jongeren mikken, want in Snuffel Hostel strijken youngsters van over heel de wereld neer. Ook voor heel wat tieners en twintigers uit Brugge is dit uitgegroeid tot een hot spot.

Bulskamp Oplichtster (36) uit Bulskamp maand langer in de cel

De 36-jarige vrouw uit Bulskamp bij Veurne die vrijdag werd aangehouden voor oplichting via Facebook, blijft een maand langer in de cel. Dat werd dinsdagmorgen beslist in de raadkamer, bevestigt het parket van Veurne. Een eerder onderzoek tegen de vrouw was net afgerond en die zaak werd vorige week doorverwezen naar de rechtbank, blijkt nu.

Koksijde Bestuurder maakt 'donuts' op pas ingezaaid voetbalveld van KVV Coxyde

Een onbekende autobestuurder heeft zich uitgeleefd op een pas ingezaaid voetbalterrein bij het Henri Houtsaegerstadion in Koksijde. De bestuurder maakte enkele cirkels of 'donuts', zoals dat in vaktaal heet. KVV Coxyde ondervindt er voorlopig weinig last van, aangezien het veld momenteel niet in gebruik is.

Middelkerke Twee Jack Russels achtergelaten en vastgebonden aan boom op camping

In Middelkerke zijn maandag twee hondjes aangetroffen die waren vastgebonden aan een boom op Camping Marva III in de Steenovenstraat. Het gaat om twee Jack Russels. De politie bevestigt. "Een bewoner van de camping heeft de dieren bevrijd en overgebracht naar het politiekantoor", zegt commissaris Frank Vandenabeele van PZ Middelkerke.

Zevekote Slager die betrokken was bij cannabisplantage in Zevekote vrijgelaten

De slager uit Moere die betrokken raakte bij een cannabisplantage op de boerderij van zijn ouders in Zevekote mag naar huis. Dat besliste de Brugse raadkamer dinsdagmorgen. De man zal wel enkele voorwaarden moeten naleven. Bovendien zal hij de slagerij wellicht niet meer open doen.

Brugge Minister-president Bourgeois bezoekt brouwerij De Halve Maan

Minister-president en Europees N-VA lijsttrekker Geert Bourgeois bracht dinsdagochtend een bezoek aan de Brugse brouwerij De Halve Maan. Naar aanleiding van de Europese verkiezingen organiseert Unizo immers bedrijfsbezoeken met de lijsttrekkers voor de Europese verkiezingen.

Gits EXCLUSIEF - Videodagboek (4): lopen... véél lopen

Delfine Persoon

Zaterdag 1 juni boks ik de kamp van mijn leven tegen Katie Taylor. In Madison Square Garden. In New York. Als ik win, ben ik undisputed wereldkampioen in alle grote wereldtitelbonden. Dit is mijn verhaal, de laatste rechte lijn naar New York. Deel 4.