Ieper Oprit A19 in Ieper krijgt nieuwe toplaag

In het weekend van vrijdag 3 mei worden, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, onderhoudswerken uitgevoerd aan de oprit nr. 5 naar de A19 in Ieper. Het verkeer moet tot zaterdagnacht een omleiding volgen.

Kuurne Werken aan kruispunt R8 gestart, al blijkt niet iedereen op de hoogte

Wie dinsdagochtend de R8 wilde dwarsen over de Brugsesteenweg, was eraan voor de moeite. De werken om het zogenaamde 'kruispunt des doods' op de grens van Kuurne met Kortrijk veiliger te maken, zijn er begonnen. Zowel voor auto's, fietsers als voetgangers is het kruispunt afgesloten.

Staden Gemeenteschool Okido sluit in juni definitief de deuren: school zelf niet opgezet met beslissing

Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open Vld) bevestigde maandagavond dat de afdeling Staden van Gemeenteschool Okido in juni zijn deuren definitief sluit. De gemeente ziet meer heil in een nieuwe school die door het vrije net op de huidige site van de Vrije Basisschool zou opgetrokken worden. De school zou tussen 1 september 2022 en 1 september 2023 gerealiseerd moeten zijn. De nieuwe school van het vrije net en omgeving moeten ook een "site voor het kind" worden.

Onze belofte aan de lezer

Alle nieuws uit jouw gemeente

Xander vlogt

Oostende Heeft vlogger Xander zijn roeping gevonden?

Xander Cottens

Xander bracht deze week de rappende pastoor een bezoekje. Nog sterker, sinds deze week heeft Xander zijn eigen stagiair! En hij bracht een bezoek aan het kunstproject The Crystal Ship in Oostende, waar hij Helen ontmoette uit Londen. Zij maakte stiekem een schilderij op de Vistrap in Oostende. Dat en nog veel meer in vlog drieëntwintig.

#iedereenWest-Vlaming

#IedereenWest-Vlaming

In Oekraïne is een komiek plots president. Een mens vraagt zich af of zoiets ook in ons land kan. De wereld ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril. #iedereenwestvlaming

Meer

Fotospecials

Meer

Gocar.be