Ga gratis naar gezondheidscoach Sonja Kimpen in Meulebeke

© Jimmy Kets
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op woensdag 20 maart komt gezondheidscoach Sonja Kimpen om 19.30 uur naar het ontmoetingscentrum Vondel in Meulebeke. Ze brengt haar succesvol en avondvullend programma Meer energie, meer plezier. Ze helpt op een humoristische, maar krachtige wijze de klik te maken voor een bruisende, gezonde levensstijl. Schrijf je nog snel in, het is helemaal gratis.

Sonja Kimpen is master in de bewegingswetenschappen en de meest verkochte non-fictie gezondheidsauteur in België. Met zestien bestsellers, verkocht ze reeds meer dan één miljoen boeken. Haar primetime tv-programma’s hadden een grote bijval en worden internationaal overgenomen. Ze is een veel gevraagde spreker, omdat ze een publiek kan enthousiasmeren door haar stimulerend taalgebruik. Haar diepgaande inzichten maken haar al jarenlang tot dé autoriteit in Vlaanderen op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

Volgende maand wordt Sonja Kimpen zestig. ‘Drie keer twintig, want ik heb het geluk om bruisend en met veel energie in het leven te staan. Ik voel mij jong, energiek en zit nog boordevol plannen.’ Begin dit jaar bracht Sonja nog een nieuw boek uit: ‘De 10 Synergieprincipes’. ‘Het is een nieuw boek waarin ik je een concreet plan aanbied hoe je stap voor stap gezond en fit wordt, maar vooral ook blijft. Het verschil is een nieuwe denkwijze gebaseerd op de laatste ontwikkeling in de hormonen- en hersenwetenschappen. Het gebruiksvriendelijke concept met didactische onderbouw, zorgt voor een andere kijk op je lichaam, waardoor je respect en bewondering krijgt voor jouw unieke lijf.’ Sonja presenteert een sterke visie in hapklare stappen en moedigt de lezers aan om tot actie over te gaan. Diezelfde zin om te gaan bewegen, heb je na de begeesterende prestatie van Sonja Kimpen. Meer energie, meer plezier. Je keert naar huis terug met bruikbare tips en een boost van energie en inzichten om direct toe te passen.

(PADI

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier