Groots Oktoberfest in Waagnatie in Antwerpen

© (Foto PADI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op zaterdag 20 oktober vieren 1.500 feestvierders vanaf 18.30 uur Oktoberfest in de Waagnatie in Antwerpen. Het feest is uitverkocht. Enkel wanneer er tickets worden geannuleerd, kunnen andere aanwezigen het feest bijwonen.

Liters bier, lederhosen, een mini-bar én de danseressen van de Schatzi bar uit Ischgl. Dat zijn de ingrediënten van het Antwerpse Oktoberfest dat nu zaterdag plaatsvindt in de Waagnatie in Antwerpen.

Ieder jaar zakken zo’n 5 miljoen mensen naar München af om er het grootste bierfestival/volksfeest ter wereld te vieren, maar ook de Antwerpse variant is erg populair. Vorig jaar lokte het evenement in de Waagnatie zo’n 750 feestvierders, terwijl dit jaar alle 1.500 tickets nu al de deur uit zijn. Beeld je in: lange biertafels, houten banken, een food corner waar je Duitse snacks vindt, en verschillende live acts met o.a. Hélène Fischer Double Show, Otto Lagerfett, Belgische Tirolers en DJ Timmie Tirol, die de leukste Duitse schlagers brengen.

Groots Oktoberfest in Waagnatie in Antwerpen
© (Foto PADI)

Ook dit jaar zal het Oktoberfest met een humoristische knipoog veel leuke en muzikale acts hebben. Zo is er een grenspost, een minibar (dat mag je letterlijk nemen) met jenever en Jägermeister, zelfs de danseressen én de enige echte Alex van de Schatzi bar uit Ischgl. Kan absoluut ook niet ontbreken : Paulaner Bier, een speciaal Oktoberfest bier dat uitsluitend gebrouwen wordt voor het Duitse Oktoberfest, enz.

De tickets zijn uitverkocht, maar er is een wachtlijst.

Wie toch nog een plekje aan de biertafel wil bemachtigen, kan mailen naar info@oktoberfest-antwerpen.be. Worden er tickets geannuleerd, dan worden er andere mensen gecontacteerd. Afspraak zaterdag 20 oktober vanaf 18.30 uur in de Waagnatie, Rijnkaai 150 in Antwerpen.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier