IN BEELD – Hup met de beentjes tijdens nieuwe uitgave van seniorennamiddag in Ingelmunster

© PADI & Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Het duo Verschueren alias Jean-Pierre Verschueren en Germain Dinnecourt vormt al 4,5 jaar een vast duo om allerlei evenementen op te luisteren. Tijdens de seniorennamiddag in zaal Middenstand in Ingelmunster braken ze alvast een record van het meeste aantal aanwezigen op de dansvloer te krijgen om eens hup met de beentjes te doen.

In de voorbije uitgaven zagen we inderdaad – volgens dezelfde opkomst – nog nooit zoveel mensen een danspasje wagen. Jean-Pierre (op accordeon en keyboard) uit Ingelmunster en Germain (zang en drums) uit Tielt weten perfect hoe ze het publiek moeten inpalmen en welke nummers ze moeten brengen om de aanwezigen op de dansvloer te krijgen.

Tijdens de seniorennamiddag van SJG Events waren er ook optredens van Ellis en Doran, die méér dan één bekend nummer zongen. Ellis wandelde zelfs tussen de rijen stoelen om nu en dan eens een aanwezige te laten meezingen. Haar repertoire bestond ook uit bekende songs, waaronder Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Blijf je bij mij ? Dit is de allereerste keer.. “Ben je ook dat weer beu ? Al die regen en koude ? Laten we het daarom wat warmer maken met Mexico“, zegt Ellis tegen het publiek, waarna ze dat nummer vol enthousiasme zong.

Volgende afspraak in zaal Middenstand in Ingelmunster: maandag 25 maart met optredens van Frappant, Danny Fabry, Nicolas en Ever-Lynn. Deuren open om 13.30 uur, start om 14.30 uur. Toegang: 10 euro in voorverkoop of 12,50 euro aan de deur, inclusief één koffie en gebak. Reserveren op 0485 28 47 77.

(PADI – Fotomap: Foto’s Daniël & PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier