Diksmuidse schrijfster Isabel Boons richt online community op voor jonge ouders

Redactie KW

‘Van Gin tot Pap’, zo heet de Facebookgroep van auteur Isabel Boons. Jonge ouders kunnen er hun ervaringen uitwisselen en Isabel wil die ervaringen dan bundelen in een nieuw boek.

Isabel Boons is auteur en moeder van Laurette (4) en Henri (18 maanden). Ze schreef al een reeks cocktail -en drankboeken en nu wil ze een iets andere weg inslaan. “Doordat mijn leefwereld veranderd is, heb ik een andere invalshoek gecreëerd voor mijn interesses. Met de Facebookgroep ‘Van gin tot pap’ ga ik op zoek naar mama’s en papa’s die af en toe op de pauzeknop willen duwen. Ouders hebben het anno 2018 niet altijd even gemakkelijk. Een gezin combineren met een carrière brengt dikwijls heel wat euvels met zich mee.”

“Bovendien zitten heel wat ouders met vragen over opvoeden, zijn ze op zoek naar originele en gezonde receptjes, restauranttips, concerttips. Andere ideeën zijn op maat gemaakte cocktails, mocktails en gin-tonics en gaan ravotten met de kinderen.”

De volgende stap is een nieuw boek. “Deze ervaringen van deze ouders, zijn de perfecte inspiratiebron voor een nieuw boek. Door een online community te creëren, kunnen we vandaag snel en gemakkelijk al onze bevindingen als ouder met elkaar delen. Die bevindingen wil ik dan bundelen in mijn boek.”

(AP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier