Kursaal lanceert extra verjaardagsconcert van Arno

Op zondag 22 mei is er een extra verjaardagsconcert voor Arno in Kursaal Oostende. © Danny Willems
Redactie KW

Het verjaardagsconcert van 21 mei was in een mum van tijd uitverkocht. Er is al een extra concert ingepland. Tickets zijn nu te koop.

Op zaterdag 21 mei viert Arno Hintjens zijn zeventigste verjaardag. Om dit te vieren, geeft de Lonesome Zorro diezelfde dag een optreden in het Kursaal in zijn geboortestad Oostende. “Alle tickets voor dit verjaardagsconcert gingen op minder dan een weekend de deur uit”, klinkt het bij het Kursaal. “Om aan de aanhoudende vraag van mensen te kunnen beantwoorden, hebben we besloten om een extra concert in te plannen.”

Ook op zondag 22 mei zal Arno klassiekers uit zijn omvangrijke back catalogue zoals ‘O La La La’, ‘Putain Putain’, ‘Les Filles du Bord de Mer. En wellicht ook ‘Comma à Ostende’ opdiepen. De ticketprijzen voor het concert variëren van 37 tot 47 euro.

Gelijktijdig dragen de stad Oostende en Uitgeverij Lannoo een boek op aan de Oostendenaar. “Oostende & Compagnie – Van Arno tot Zweig” is een artistieke trip in het gezelschap van Léon Spilliaert en Hugo Claus, Leopold II en Cléo de Mérode, Henri Storck en – uiteraard ook – Arno Hintjens. Het boek kost 15,45 euro en is vanaf maandag 20 mei verkrijgbaar.

(svv)

Info en tickets: www.kursaaloostende.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier