Beweegpunt is eerste ‘Trots van Izegem’

© FM
Redactie KW

Tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst maakte Unizo Izegem de eerste ‘Trots van Izegem’ bekend. De titel gaat naar Beweegpunt Izegem. Karen Pollefeyt van Beweegpunt mocht de trofee in ontvangst nemen.

Zaken die de jongste drie jaar startten in de stad konden meedingen voor de eerste trofee ‘Trots van Izegem’. Unizo, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, wil met de trofee jonge starters die een inspiratiebron voor anderen vormen, hiermee in de kijker zetten. Kandidaten konden zichzelf inschrijven. Ook anderen konden een zaak nomineren.

Een externe jury boog zich over de kandidaturen en uit de vijf laureaten kwam Beweegpunt Izegem als winnaar uit de bus. “Ik ben heel trots laureaat te zijn”, zegt Karen Pollefeyt van Beweegpunt. “Uiteraard doe je mee om te winnen, maar het blijft altijd spannend, want je weet niet welke criteria die jury hanteert. Ik ben vooral blij omdat met Beweegpunt geen reguliere handelszaak als winnaar gekozen werd.”

Beweegpunt coacht onder meer mensen naar een bewegingsdoel. “Ook ondernemers”, verzekert Karen Pollefeyt, “en dat is maar goed ook, want een fitte ondernemer is een goede ondernemer“, besluit ze. De trofee, in de vorm van een merletje – zo’n vogeltje zonder bekje of vleugeltjes uit het wapenschild van de stad – zal een mooie plaats krijgen in haar zaak.

(FM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier