Johnny Ver Eecke uit Tielt is niet meer

Redactie KW

Johnny Ver Eecke is op maandag 22 oktober overleden in het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt, na een ziekte van een jaar. Hij werd geboren op 24 maart 1942 in Tielt en werd dus 76 jaar. Hij was de echtgenoot van Andréa Van Nieuwenhuyze en woonde in de Rozenlaan in Tielt.

Tijdens zijn loopbaan was hij ploegbaas bij de spoorwegarbeiders. Johnny was een heel behulpzaam iemand. Zelf hulp vragen, deed hij echter nooit. Die zelfstandigheid sierde hem. Hij was vader van drie kinderen: Geert (Ann De Smet), Jannick (Johan De Coninck) en Carine (Philip Devos ? Roland Delaere). Hij was grootvader van twee kleinkinderen en overgrootvader van een achterkleinkindje Arthur, die zijn oogappel was.

De plechtige uitvaartliturgie met opstelling van de asurne zal op zaterdag 27 oktober om 10.30 uur plaatsvinden in de decanale Sint-Pieterskerk langs de Krommewalstraat in Tielt. Daarna volgt de plaatsing in de urnenkelder op het stedelijk kerkhof. Er is gelegenheid tot rouwbetuiging na de dienst. (NS/Uitvrt. Dhondt & Bockelandt)