Angelina werd geboren op 17 april 1995 en zit in haar derde jaar in de vliegacademie. Ze studeert dus als piloot. Ze houdt van reizen, sport, bakken en uiteraard vliegen. Een andere passie is haar hondje, My Love Bobby the Pug. Ze is afkomstig van Antwerpen.

Met Zoé Brunet uit Jemeppe-sur-Sambre, amper 17 jaar krijgt ze een Waalse eredame naast zich. Zij liet zich vooral opmerken door haar weelderige haardos. Dhenia Covens uit Vremde haald het voor de derde plaats. Zij is 24 jaar.

Angeline Flor Pua verkozen tot Miss België in Plopsaland, troostprijs voor Alycia Vandenabeele

© BELGA

Er werden ook nog heel wat nevenprijzen uitgedeeld. Didem Celebi uit Wezenbeek-Oppem werd Miss Social Media. De titel van Miss Talent ging naar Aloysi Desnouck. Laura Smeyers uit Kapelle-op-den-Bos mocht huiswaarts met de titel Miss Sport. Miss Sympathy werd gedeeld tussen Daphné Fanon uit Tohogne en Alycia Vandenabeele uit Deerlijk. Miss Model werd Zoé Brunet, ook al eerste eredame dus, en Dhenia Covens werd Miss Beach, maar ook voor haar weegt de titel van tweede eredame zwaarder door dan deze bijkomende neventitel.

Zoé Brunet en Dhenia Covens gingen dus helemaal door tot aan het einde van de competitie. Voor de anderen waren de bijkomende titels slechts een troostprijs. Zij gingen er al in de eerste of tweede ronde uit.

(Belga)