Motorrijder uit Ardooie raakt gewond bij ongeval

Ondanks de zware klap krabbelde de motorrijder meteen recht. © LSi
Redactie KW

Op het kruispunt Kruipendaarde, op de grens van Ardooie, Izegem en Kachtem, raakte omstreeks 17.45 uur een 44-jarige motorrijder uit Ardooie gewond bij een verkeersongeval.

Hij kwam met zijn Kawasaki ZZR 1200 uit de richting van Ardooie en reed in de Izegemsestraat richting Izegem. Op het kruispunt met de Lijsterstraat en de Kachtemsestraat wou een 32-jarige vrouw uit Oostrozebeke op dat moment met haar Renault Scenic de weg dwarsen. Ze merkte de motorrijder niet of te laat op. De motorrijder knalde met zijn motor in de linkerflank van de wagen en rolde zelf wel twintig meter verder over de weg.

Ondanks de zware klap krabbelde de motorrijder meteen recht. Hij liep even weg, maar keerde snel terug. Hij kreeg in de ambulance de eerste zorgen toegediend. Het is niet voor het eerst dat er op het kruispunt een zwaar ongeval gebeurt. Daarom is het al uitgerust met een verkeersspiegel.

In juni vorig jaar zorgde een vrachtwagenchauffeur er nog voor een ware ravage door de Izegemsestraat te dwarsen zonder stoppen. Er vielen toen drie gewonden en vier voertuigen liepen schade op.

(LSi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier