Burlesque show in Waardamme

Redactie KW

De combinatie van dans, muziek, een candle Light dinner gespekt met een vleugje erotiek was het thema van de burlesque avond in Cowboy Up te Waardamme.

Ieder jaar in september pakt de Cowboy Up uit met een Amerikaans getint spektakel. Na enkele edities van een Rodeo en een Amerikaanse BBQ hebben Nicky Van Moerbeke en Annelore Lootens dit jaar een candle Light Dinner gepland met tussen de verschillende gangen door een burlesque show verzorgd door de California Calender Girls uit de USA met Runaway Mollie Mae, Starlet O’Hara, Tottie Wolff, Polly Onyx, Nastrashula.

Acht Californische schoonheden op een hart- en stoelverwarmende dag doorheen 1960. Aan de hand van een dagboek brengen de schaarsgeklede meisjes dansfragmenten die overgaan in een striptease act. De begeleidende songteksten werden live gezongen door Mannon Deschepper uit Roeselare. “We proberen ieder jaar toch wat speciaal uit de hoek te komen zonder onze liefde voor de Amerikaanse cultuur van spektakel en muziek te verloochenen”, weet Nicky te vertellen. “Toen we deze avond bekendmaakten, was deze op een zeer korte tijd uitverkocht. We hebben voor burlesque gekozen omdat de mensen hier dat enkel kennen van de Moulin Rouge in Parijs, waaraan we wel niet aan kunnen tippen maar we wilden wel een smaakvol diner serveren met tussendoor een licht erotisch getinte show. De eerste reacties van onze gasten bewezen dat we in onze opzet geslaagd zijn.”

Het viel op dat de temperatuur tussen het meergangenmenu toch net iets hoger was. De aanwezige dames konden na de show intekenen op een gratis workshop Burlesque dansen op maandag 24 september in de cowboy Up. De komende dagen zal het in veel slaapkamers heel wat sfeervoller zijn want de Calendergirls hadden in hun merchandising heel wat accessoires te koop die vlot over de toonbank gingen. De show is van de hand van Anni Boelyn#kountrykittens.

(GST – Foto GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier