Hooglede en Gits klinken op het nieuwe jaar

Redactie KW

In Sporthal Ogierlande konden de inwoners van Hooglede en Gits zaterdag het glas heffen op het nieuwe jaar. Velen tekenden present om te genieten van een hapje, een drankje en een optreden van Edje Ska & De Pilchards.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het gemeentebestuur in samenwerking met de wereldraad een nieuwjaarsreceptie. Traditioneel vindt deze afwisselend in Gits en Hooglede plaats. Dit jaar was het de beurt aan Gits dus werd Ogierlande omgetoverd tot een stemmige feestruimte. De verlichting zorgde voor de nodige sfeer en de talrijke aanwezigen deden de rest. Vanaf 21 uur zorgden Edje Ska & De Pilchards voor de ambiance.

De hapjes werden verzorgd door Damiaanactie, Welzijnsschakels, Broederlijk Delen en Sora Senegal. Daarvoor kregen zij een vergoeding van het gemeentebestuur. De opbrengst komt ten goede aan een van hun projecten.

Op de foto herkennen we Bieke Misplon, Daisy Wydooghe, Sherley Sobry en Ingeborg Doom. Zij genoten in elk geval van de sfeer en gezellige babbels. “We zouden in geen enkele andere gemeente liever wonen dan hier”, klonk het enthousiast.

(EV – foto EV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier