Sandro Nevejans uitgeroepen tot Prins Carnaval in Poperinge

© (Foto MD)
Redactie KW

Sandro Nevejans (34) uit de Abeelseweg werd zaterdagavond door jury en toeschouwers verkozen tot de nieuwe Prins Carnaval.

“Al van kleins af aan droomde ik ervan om Prins Carnaval van Poperinge te worden. Die droom ging zaterdagavond in vervulling in een volle Maeke Blyde zaal”, aldus Sandro. Als enige kandidaat gaf hij het beste van zichzelf tijdens de Prins Carnavalverkiezing. Sandro was als enige kandidaat wel niet zeker van zijn overwinning. Hij moest 75% van de punten als eindtotaal halen om de titel te krijgen. Een jury beoordeelde alle proeven. Sandro en zijn running-mate Diederik ‘Ditn’ Vanhee (38) brachten een sterke voorstellingsproef. De jury beloonde hen met 222,5 op 250. Tijdens de improvisatieproef zette hij zijn beste beentje voor om in zijn eentje ambiance te brengen in de zaal. De jury vond zijn poging meer dan geslaagd, want hij kreeg 100 op 100. Bij zijn muzikale proef trakteerde hij het publiek op een gepersonaliseerd nummer, dans en veel ambiance. En dat werd zowel door het publiek als de jury sterk geapprecieerd. Sandro, die al zijn hele leven een fuifnummer is, kreeg 383,75 van de 400 punten.

Tijdens het laatste weekend van maart krijgt Sandro de stadsleutels overhandigd, en op zondagnamiddag 31 maart krijgt hij een eigen praalwagen tijdens de Internationale Carnavalstoet.

(AHP – Foto MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier