Waregem Zulte Waregem pakt in extremis punt bij Union

Zulte Waregem heeft in de absolute slotfase een punt kunnen meegraaien bij Union. De Brusselse 1B-club was in het Dudenpark dominant, maar gaf in het slot een 2-0 voorsprong weg. Het werd uiteindelijk 2-2. Union blijft met 13 op 15 wel leider in zijn groep.

Roeselare Belangrijk duel voor KSV Roeselare op Pasen

Na de 3-0-nederlaag tegen OH Leuven werkte KSV Roeselare zich nog zwaarder in de problemen in de strijd om het behoud in eerste klasse B. Keepertrainer Virgil De Windt kan alleen maar hopen dat de ploeg nu opstaat. Op Pasen wacht een trip naar Lommel.

Kortrijk Sébastien Bruzzese: "Ik verdien al langer de status van eerste doelman"

Redactie KW

Voor Sébastien Bruzzese was het vorig weekend dubbel balen: er was het sportief verlies van KV Kortrijk tegen Union, maar hij verloor ook zijn plaats onder de lat. Een scenario dat vooraf met de beide doelmannen was doorgenomen, al stond Bruzzese niet bepaald te springen voor deze deal.

Oostende KVO denkt aan Glen De Boeck of Sven Vandenbroeck om Gert Verheyen op te volgen

Ten laatste begin mei wil KV Oostende een opvolger voor Gert Verheyen voorstellen als nieuwe hoofdcoach. In een interview op de website van de kustploeg bevestigt technisch directeur Hugo Broos donderdag dat de sollicitaties vlot binnenstroomden en er gesproken werd met Sven Vandenbroeck en Glen De Boeck. Witte rook is er evenwel nog niet.

Ruddervoorde Jurgen De Smet nieuwe trainer van KDC Ruddervoorde

Jurgen De Smet (45) uit Deinze is de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal van KDC Ruddervoorde. Dinsdagavond 16 april leidde hij zijn eerste training en maakte hij kennis met de spelersgroep. Jurgen De Smet heeft er al een trainersloopbaan opzitten van bijna 30 jaar.

Ruddervoorde Thomas Buffel vader geworden van Lionel

Voetballer Thomas Buffel uit Ruddervoorde is voor de derde keer vader geworden. Lionel is het eerste kind dat hij krijgt met zijn nieuwe vriendin Annabel.

Brugge Club Brugge onderuit bij RC Genk, achterstand opnieuw vier punten

Leider Racing Genk heeft zondagavond de topper van de vierde speeldag in Play-off I met 3-1 (rust: 1-1) gewonnen van landskampioen Club Brugge. Dankzij de zege lopen de Limburgers opnieuw vier punten uit op eerste achtervolger Club, met nog zes speeldagen op het programma.