Dat was dus het breekpunt tussen bestuur en trainer De Vreese, die wel al zijn contract had verlengd. Met een kleinere kern en een stuk minder dure jongens zet FC Gullegem de schaar in het budget. Maar dat betekent ook dat de club wellicht een moeilijk seizoen tegemoet gaat. Pascal Devreese kon er zich niet echt in vinden en dat verschil in visie leidde tot het ontslag van het trainersduo. Want ook T2 Glenn Labie moest plaatsruimen.

T2 Glenn Labie (links) en Pascal De Vreese kregen eerder al hun onslag. De Gullegemse keepertrainer Dries Lievens (rechts) koos eerder al voor KM Torhout.

T2 Glenn Labie (links) en Pascal De Vreese kregen eerder al hun onslag. De Gullegemse keepertrainer Dries Lievens (rechts) koos eerder al voor KM Torhout. © VDB

De zoektocht naar een nieuwe trainer heeft niet veel tijd in beslag genomen. Recent werd een akkoord bereikt met Allan Deschodt, eerder dit seizoen bedankt voor bewezen diensten toen KM Torhout onderin de tweede amateurklasse bengelde. Hij werd er opgevolgd door Bruno Debo, maar die kon ook de degradatie niet vermijden.

De 44-jarige Deschodt, ooit bij KSV Diksmuide en KVK Westhoek aan de slag, gaat de uitdaging dus aan.

(Fonzie)