Fc Gullegem scoort vier keer op Londerzeel

Jordan Ihou scoorde het vierde Gullegemse doelpunt. © (Foto VDB)

Vorige week in de verloren wedstrijd tegen Harelbeke, werd nog steen en been geklaagd over een gebrek aan afwerking. Maar op Londerzeel toonden de rood-witten dat ze wel degelijk over goede munitie beschikken. De thuisdoelman kreeg er liefst vier om de oren.

Het begon nochtans niet zo goed voor Gullegem. Nog voor het kwartier, na een aangevochten strafschop, mocht Londerzeel als eerste juichen. En even later werd het bijna 2-0. Gelukkig stond een attente Stijn Ampe tussen de palen. Kort voor de rust, na een voorzet van Lefebvre, kopte Dekiere de gelijkmaker tegen de plaatselijke touwen. Even later veraste een plaatselijke verdediger zijn eigen doelman, ging Gullegem met 1-2 voorsprong de rust in. Na de pauze gingen de bezoekers door op hun elan, scoorden via Simoens al snel nummer drie. 20 minuten voor tijd legde Ihou de eindstand vast..

DOELPUNTEN: 13′ Dellevoet (strafschop) 1-0, 36′ Dekiere 1-1, 43′ El Maimouni (og.) 1-2, 53′ Simoens 1-3, 67′ Ihou 1-4.

GULLEGEM: Ampe, Monteyne, Vansuypeene, Hugelier, Sampers, Ihou, Dekiere, Van De Wiele (32′ Lefebvre), Vancraeyveldt, Simoens, Khiter.