Harelbeke – Gullegem strandt op 1-1

© VDB
Redactie KW

De match tussen Harelbeke en Gullegem eindigde met een gelijkspel waar beide ploegen niet meteen iets mee opschieten.

Een eerste poging van De Rechter ging over. Het was dan meer dan een kwartier wachten op een nieuwe Harelbeekse dreiging bij een hoekschop. Na een halfuur schoot Notebaert vanuit de tweede lijn over. Onmiddellijk daarop kopte Cremers een voorzet van De Rechter naast. Voor Gullegem miste Zmimer een eerste kans. Vandenbroucke opende dan toch de score na een schermutseling voor doel. Notebaert mikte net over het doel.

Na de rust nam Gullegem initiatief. Op het uur kopte Sampers naast. Harelbeke kreeg dé kans om de voorsprong te verdubbelen na een fout van Van De Wiele op Cremers. De strafschop van De Rechter werd gestopt door Ampe. Harelbeke kreeg het deksel op de neus want invaller Vandekerckhove mocht een voorzet van Vancraeyveldt ongehinderd binnenkoppen. In het slotkwartier was Gullegem nog gevaarlijk via Vancraeyveldt en opnieuw Vandekerckhove.

Gelijkspel waar beide ploegen niet meteen mee opschieten.

(JD)

Harelbeke: Degrendel, De Smet (80′ Selmani), Dejonghe, Notebaert, Noppe (80′ Ketels), Meerschman, Doornaert, Vanneste, Cremers, Vandenbroucke, De Rechter (72′ Descheemaecker).

Gullegem: Ampe, Monteyne, Vansuypeene, Hugelier, Gheeraert (66′ Vandekerckhove), Zmimer, Dekiere, Van De Wiele (66′ Coetsier), Vancraeyveldt, Sampers, Decoster (66′ Vanleynseele).

Doelpunten: 39′ Vandenbroucke 1-0, 70′ Vandekerckhove 1-1.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier