Peter Allaert en Reginald Vereycken geen trainer meer bij KSK Steenbrugge A

Peter Allaert nam, samen met zijn vriend en T2 Reginald Vereycken, afscheid van KSK Steenbrugge A. © (Foto JPV)
Redactie KW

Een blik op het wedstrijdblad van de match KSK Steenbrugge A-KSK Snaaskerke leert ons dat de coaching bij de Bruggelingen werd gedaan door Okwor Odinaka, samen met voormalig jeugdoefenmeester Thijs Verplancke.

Sportief directeur Gunther Verslype bevestigde ons dat Peter Allaert en Reginald Vereycken geen trainer meer zijn bij KSK Steenbrugge A maar dat verder geen commentaar wordt verstrekt. De scheiding heeft niets met resultaten te maken. Heel recent brachten wij nog een interview met Peter Allaert, waarbij hij zich heel positief uitte over de evolutie van zijn team. Laatstgenoemde fungeerde als T1 en leidde in het verleden, samen met Reginald Vereycken Jong KSK, de tweede ploeg die aantreedt in vierde provinciale.

Dit was hun eerste seizoen bij KSK Steenbrugge A, in derde provinciale. Sportief directeur Gunther Verslype en voorzitter Koen Astaes hebben deze week nog een vergadering gepland waarbij de verdere gang van zaken zal worden bepaald. Allicht wordt een nieuwe T1 van buiten uit aangesteld.

(JPV – Foto JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier