RW Hollebeke kiest resoluut voor David Merlevede

David Merlevede is de nieuwe T1 van RW Hollebeke. © (Foto EF)
Redactie KW

Na de match tegen Wervik B (10-1-zege) besliste het bestuur van RW Hollebeke om door te gaan met David Merlevede. De functie van T2 zal intern opgelost worden.

Zillebekenaar David Merlevede (37) was iets meer dan twee seizoenen de rechterhand van Thierry Lemaire. Lemaire vertrok vorige week naar derdeprovincialer BS Geluveld. Het was kort dag voor het bestuur en daarom mocht Merlevede zondag als T1 op de bank plaatsnemen. Een meevaller zo bleek, want Wervik B werd met 10-1 van de mat geveegd.

Na de wedstrijd zaten Merlevede en het bestuur nog eens samen en kwamen ze tot een akkoord. Merlevede was ook trainer van de beloften en dat zal zo blijven, gesteund door enkele jeugdtrainers en misschien ook enkele spelers. De positie van T2 zal intern opgelost worden. Zondagnamiddag volgt een tweede test voor de nieuwbakken RWH-coach, op bezoek bij FC Passendale.

Vertrek secretaris

Naast het vertrek van Lemaire, besliste secretaris en afgevaardigde Stefaan Duprel ermee te kappen. Over de reden van zijn vertrek wilde de club zich niet uitspreken. Zijn engagement als afgevaardigde wordt ingenomen door Davy Debleu. Wie de nieuwe secretaris wordt, is nog onduidelijk.

(AP – Foto EF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier