Winkel pakt tweede periodetitel

© VDB
Redactie KW

Winkel kwam tegen een agressief Ronse niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het volstond om de tweede periodetitel te mogen vieren.

De rood-zwarten hebben dit seizoen hun supporters al meermaals laten kraaien van de pret. Deze keer moesten de Winkelse fans zich met minder tevreden stellen. De verdienste van Ronse dat kort op de man en bal speelde, de thuisploeg niet de minste ruimte gaf.

Winkel kwam nooit in zijn gewoon spel, slaagde er zelden in om een kans te versieren. Het waren de bezoekers die vooral na de pauze doelman Sven Dhoest aan het werk zetten. Een kwartier voor tijd, op een afgeweken bal, moest de rood-zwarte goalie, die volgend seizoen naar Knokke trekt, zich toch gewonnen geven. Het antwoord van Winkel liet niet op zich wachten. Twee minuten later pakte Sofiane Oumedjeber uit met een actie. Bezoeker Mazouz deed de bal afwijken in eigen doel. Bij Winkel slaakte men een zucht van opluchting.

(FV)

DOELPUNTEN: 75′ Debaisieux 0-1, 77′ Mazouz (owng.) 1-1.

WINKEL: Dhoest, Dujardin, Reuse, Velghe, Verhooghe, Obin (73′ M. Oumedjeber), Vanhaeren (88′ Bougrissi), Deschilder, S. Oumedjeber, Lambo (88′ Youla), Munoz.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier